Stel hier uw vraag:

Retourneren & Ruilen

posted this on 10 aug. 2016

Toch niet het juiste product besteld? Of bent u niet tevreden over uw product? Dan kunt u het natuurlijk zonder probleem retourneren.

 

Daarbij geldt:

 •  Een aanvraag voor een retourformulier wordt normaliter tijdens kantooruren op dezelfde dag al beantwoord.
 •  Is uw product stuk of heeft u het verkeerde product ontvangen; dan vergoeden wij de kosten voor de retourzending voor 100%. U kunt uw product zonder opgave van reden retourneren.
 •  Als u geen ander product wilt, dan betalen wij u binnen vijf werkdagen na ontvangst en controle van de goederen terug.

Indien u een klacht of een defect product hebt dat u wenst te retourneren kan dat via volgende stappen:


 1. Aanmelding van de klacht / retour

 2. U kan een klacht of retour aanmelden via email retours@shopping4.be. U kan ook online per direct een RMA formulier invullen met uw klacht/ opmerking, dit kan op volgende linkGelieve bij aanmelding uw originele factuurnummer mee te geven.


 3. Bevestiging

 4. Uw aanmelding wordt behandeld binnen één werkdag na verzending.
  U ontvangt een email met de bevestiging dat uw klacht of aanvraag tot retour goed is ontvangen evenals instructies voor de verdere afhandeling van uw klacht of het terugzenden van uw goederen.


 5. Terugzenden van goederen

 6.  

  Dit topic is niet van toepassing voor klachten.

  U kan de producten terugsturen vergezeld van een kopie van de factuur alsook een begeleidende brief, naar onderstaand adres,

  P2K bvba - Shopping4

  tav. RMA behandeling
  Ambachtenlaan 10
  9880 Aalter


 7. Behandeling van de klacht of retour

 8.  

  Na behandeling van uw klacht stellen wij u een gepaste oplossing voor.
  In geval van retour ontvangt u een bevestiging dat de producten bij ons zijn aangekomen en sturen we u via email updates van de reparatie status.
  Indien de reparatie onder garantie valt is de reparatie kosteloos, voor reparaties buiten garantie wordt steeds een offerte opgemaakt die door de klant goedgekeurd dient te worden alvorens de reparatie uitgevoerd wordt.
  Kosten gerelateerd aan het terugsturen van een product voor reparatie zijn te laste van de consument.


 9. Geschillen behandeling

 10.  

  Geschillen omtrent de afhandeling van klachten of retours kunnen zowel door klant als door Shopping4 worden voorgelegd bij de Geschillencomissie Webshop, Postbus 90600, 2509LP te Den Haag mits in acht name van bepalingen zoals neergeschreven in onze algemene voorwaarden.
  De rechtbank van Gent (België) is bevoegd voor gerechtelijke geschillen.


web-monitoring-ok

Belangrijke mededeling

Shopping4 probeert, ondanks het Coronavirus, alle leveringen op een snelle termijn aan te leveren. Als we niet slagen in een snelle levering (wegens stockbreuk, geen transport, ...) dan zullen wij u hieromtrent informeren via email of via telefoon. Mvg, Shopping4